Håkon Ramstad, Per Egil Aske og Per Christian Ellefsen hadde premiere på "Revisoren" 7. februar.

Det ble en hei dundranes premiere med skuespillere fra øverste hylle, når "Revisoren" hadde premiere på Nationaltheatret. Showbizz Management sine skuespillere Håkon Ramstad (godseier Pjotr Dobtsjinskij), Per Egil Aske (politikonstabel Svitstunov) og Per Christian Ellefsen (bestyrer Zemljanika) har alle fått svært gode kritikker for sine rolletolkninger.

Litt om stykket: Revisoren er en av verdenslitteraturens ypperste komedier – nettopp fordi den tar for seg noe så eksistensielt som menneskelig svakhet. Er revisjon, korrupsjon, bedrageri og grådighet morsomt? Definitivt!

Frykten er stor når det kommer en revisor til den lille avsidesliggende landsbyen, der man stort sett har fulgt sine egne lover og regler og ikke vært så nøye med å føre regnskap for verken det ene eller det andre. Redselen for å bli sett i kortene får frem det verste i folk: smisking, egoisme, grådighet og svik. Det landsbyens beboere ikke vet, er at revisoren ikke er en revisor, men bare en sleip livsnyter ved navn Khlestakov, som synes det er fantastisk å bli forvekslet med en høytstående embetsmann. Særlig når forvekslingen betyr at han plutselig nyter høy respekt og blir traktert på beste vis. Og ikke minst – opplever å få skikkelig drag på damene.

Regissør Catrine Telle gir oss en komedie der hun legger vekt på situasjonskomikk, trekkspilltoner, flerstemt sang og ekte teatermagi. Sammen med et stjerneensemble vil hun fortelle oss et eventyr fra gamle dager – eller ikke så veldig gamle dager, fra et sted langt borte – eller ikke så veldig langt borte ... Revisoren er et forsvar for alle småskurker i hele verden.