Vi har fått hendvendelser fra noen av skuespillerne i Showbizz Management, om vi kan arrangere et kurs i dubbing. Vi har forhandlet oss til en avtale med Harald Lindebrekke på Nordubb, og Erik Skøld.

Lindbrekke har over 20 års erfaring som lydtekniker ved dubbing, og er også medeier i Nordubb. Skøld har dubbet siden 1993 og har med det faktisk 20 års jubileum i år som dubber.

Vi har 2 alternativer å tilby:

Alternativ 1.
Her får deltagerne dubbe 30 min hver i studio. Hver skuespiller får prøve seg på en "live action kinofilm" dvs en spillefilm med ekte mennesker, ikke tegnet/animasjon. De får også prøve å dubbe flere karakterer i en tegne/animasjons-serie. Alle er i studio hele tiden så man kan observere og lære av hverandre. Harald og Erik vil til en hver tid være i studio og gi opplæring og tilbakemeldinger. Prisen er kr 1500,- pr. deltager

Alternativ 2.
Samme som alternativ 1 og i tillegg legger vi på 30 min til hver deltager til å lage en stemmeprøve til profesjonell bruk som du får ta med deg. Pris kr. 3000,- pr. deltager.

Voice og dubbing er et stadig voksende marked og det er normalt godt betalte oppdrag. Kan dette være interessent for deg?

Bindende påmelding på mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og innbetaling av kursavgift til konto nr. 1204.02.05800 innen søndag 16. mars.

Kursdeltagerene vil få en mail fra oss med info om tid og oppmøtested.

Kurset blir holdt på kveldstid 25. 26. og 27. mars.

Husk å skrive i mailen hvilken dag du ønsker, og om du vil ha alternativ 1 eller 2.