I april arrangerer vi Showcase for etablerte skuespillere. Søknadsfrist 19. februar!

Etter initiativ fra Krets Oslo og omegn arrangerer Norsk Skuespillerforbund og Norsk Skuespillersenter i samarbeid med Teaterlederforum en Showcase for etablerte skuespillere Her kan erfarne utøvere få vise hva de har å by på for et profesjonelt publikum bestående av teatersjefer, castere, regissører osv.

HVA
Showcase for etablerte skuespillere blir ikke en vanlig audition, men en spennende forestilling der skuespillerne får best mulig rammer for å vise seg fra sin beste side. Arrangementet vil formmessig skille seg fra Årlig audition for nyutdannede. Arrangementet finner sted på kveldstid, varer i underkant av to timer og har et begrenset antall deltakere. Regissør Øystein U. Brager vil bistå deltakerne i å sy det hele sammen.Det legges også opp til mingling i pausen og etter forestilling.

SØKNADSKRITERIER
• Minst 10 års profesjonell erfaring som skuespiller etter endt utdanning.
• Har man ikke en bachelorgrad i skuespill er kravet 13 års profesjonell erfaring som skuespiller.
• Man må i denne tiden ha hatt skuespillerarbeid som hovedgesjeft.

Det er begrenset antall plasser. Deltakerne velges av en uttakskomité med representanter fra Norsk Teaterlederforum, Skuespillersenteret og Skuespillerforbundet. Man må ikke være medlem av NSF for å kunne søke, men et visst antall plasser er forbeholdt forbundets medlemmer. Uttakskomiteens vedtak er endelig og kan ikke påklages.

PÅMELDING
• Søknadsfrist er 19. februar. Svar sendes innen 1. mars.
• Påmelding skjer via Norsk Skuespillersenters hjemmesider: www.skuespillersenter.no/pamelding/
• Legg ved en oppdatert CV.
• Alle søkere må derfor legge ved grundig informasjon om hva de ønsker å framføre.Uttakskomiteen velger deltakere både ut fra kriteriene over, og med tanke på programmets sammensetning.
• Vi oppfordrer søkerne til å velge også andre ting enn monologer. Det går for eksempel an å søke to sammen, og framføre en dialog.
• Maksimum lengde på monologer / individuelle framføringer (f.eks. sang) er 4 minutter, mens dialoger kan være maksimum 8 minutter.
• Du må stille med egen musiker dersom du trenger dette.

HVOR OG NÅR
Det legges opp til en felles prøvedag i forkant der bidragene sys sammen. Dette blir fredag 4. april fra 10.00 - 16.00 i Stallen, Norsk Skuespillerforbund, Welhavensgate 1.Teknisk prøve / generalprøve gjennomføres i Teaterkjeller'n kl. 15.00 den 7. april.
Showcasen holdes i Teaterkjeller'n på Oslo Nye, Centralteatret den 7. april kl. 19.00. Det blir mulig å kjøpe mat og drikke i baren.